Obavještenje za poljoprivredne proizvođače sa područja općine Zavidovići

agriculture

Dopisom Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zeničko-dobojskog kantona zamoljeni smo da postupimo u skladu sa dopisom Federalnog ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Sarajevo, a koji se odnosi na prikupljanje informacija sa terena o investicijama u periodu od 2012-2017. godine u poljoprivrednom sektoru Federacije BiH. U skladu sa ovim pozivamo sve poljoprivredne proizvođače sa područja naše općine, a koji su imali investicije u poljoprivrednoj proizvodnji u naznačenom periodu da popune anketni obrazac koji je u prilogu. U slučaju nejasnoća  popunjavanje anketnog upitnika može se obaviti i u Općini Zavidovići, Služba za upravu poljoprivrede, vodoprivrede i komunalnih poslova.

Popunjene upitnike potrebno je dostaviti u ovu Službu do 15.09.2017. godine a Služba  će iste proslijediti u Ministarstva za poljoprivredu, šumarstvo i vodoprivredu Zeničko-dobojskog kantona.

Podaci iz popunjenih anketnih upitnika će poslužiti Vladi Federacije BiH za planiranje sredstava za podršku investicijskim projektima u sektoru poljoprivrede

Sve dodatne informacije se mogu dobiti u Službi za upravu poljoprivrede, vodoprirede i komunalnih poslova.  

PREUZIMANJE:

ANKETNI UPITNIK

Podjelite ovu vijest: